1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Recep İvedik 7'de Murat Dalkılıç sürprizi

Recep İvedik 7 filmi bugün Disney Plus'ta seyirciyle buluşuyor.

Recep İvedik 7’de Murat Dalkılıç sürprizi

Recep İvedik 7 filmi Disney Plus’ta seyirciyle buluşuyor. İlk kez dijital platformda yayınlanan film dün yapılan galasında büyük ilgi gördü. Salondaki seyirciler filmi sık sık alkışladı. Şehir hayatındaki geçim derdinden kaçıp kankası Nurullah’la büyükannesinden kalan köy evine yerleşen Recep İvedik, bölgedeki ormanı yok etmek için harekete geçen Çökertme İnşaat’a karşı savaş açıyor. Oldukça eğlenceli sahnelerin yer aldığı filmde Öznur Serçeler avukat Büşra Altın karakterindeki başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Togan Gökbakar’ın yönettiği filmde ayrıca ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç da sürpriz bir sahnede yer alıyor ve filme büyük renk katıyor. Filmin finalinde Şahan Gökbakar vatanseverliğini bir kez daha ortaya koyuyor ve seyirciyi duygulandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hayatımın Şansı, Bir Peri Masalı’nın yerine geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir