1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

'Hatıran Yeter' filmine yeni oyuncu

Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan'ı buluşturan 'Hatıran Yeter' filmi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

‘Hatıran Yeter’ filmine yeni oyuncu

‘Hatıran Yeter’ filmi Aytaç Şaşmaz, Sümeyye Aydoğan, Belçim Bilgin, Ferit Aktuğ ve Burak Sevinç’i bir araya getirdi. Berton Medya imzalı filmi aynı zamanda senaryoya da imza atan genç kuşağın başarılı ismi Ömer Faruk Yardımcı yönetecek.

Yakında Bursa’da sete çıkacak olan filmin ekibine son olarak Gözde Çığacı dahil oldu. Sevilen oyuncu Firdevs adlı karakterine hayat verecek. Filmde işitme engelli bir çocuk olan Baha (Aytaç) için hayat koca bir sessizlikten ibarettir. Ta ki kendisi gibi olan Leyla (Sümeyye Aydoğan) ile tanışana kadar… Leyla onun için dünyaya açılan bir pencere olacak ve bu aşk aynı zamanda Baha’nın en büyük mücadelesine dönüşecektir.

Filmin Baha’sı Aytaç Şaşmaz “Adem” rolüne hayat verecek olan Burak Sevinç’le eski günleri yad etti. İkili geçmişte “Söz” dizisinde beraber kamera karşısına geçmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D’ye mahkemeden kötü haber… 14 milyonluk ‘Bay Yanlış’ dizisi davasını kaybettiler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir