1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kaan Yıldırım, Haki Biçici'nin sinema filminde

"Aşka Düşman" dizisinin kadrosunda adı geçen Kaan Yıldırım, son noktada anlaşamadı ve gelen projeleri değerlendirmeye başladı ve ilk olarak Haki Biçici'nin filmi için el sıkıştı.

Kaan Yıldırım, Haki Biçici’nin sinema filminde

Kaan Yıldırım müstakbel eşi Pınar Deniz’le çıktığı yurt dışı tatilinden döndükten sonra gelen proje tekliflerini değerlendirmeye başlamış ve tv8‘in “Aşka Düşman” dizisiyle imza aşamasına gelmişti. Son gelen haberlere göre ise taraflar son noktada anlaşamadı. Başarılı oyuncu, meslektaşı Haki Biçici‘nin yazıp yöneteceği kod adlı “İyi Bir Aile Değiliz” filminde rol alacak.

Olympos Films Yapım’ın patronu Mustafa Sönmez ve Dilek Aydın‘ın yapımcılığını üstlendiği komedi filminde Derya Karadaş, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak ve Caner Cindoruk da oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Yağız ile Gökberk Demirci ilişkisi bitti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir