1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Pelin Uluksar Fenerbahçe filminde

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Pelin Uluksar, Abdullah Oğuz’un “Zaferin Rengi” filminin kadrosuna katıldı.

Pelin Uluksar Fenerbahçe filminde

Pelin Uluksar kendisini çok heyecanlandıran bir filme hazırlanıyor. Aynı zamanda fanatik Fenerbahçeli olan ve sık sık maçlara giden Pelin Uluksar, Abdullah Oğuz’un “Zaferin Rengi” filminin kadrosuna katıldı. Unutulmaz dizi ve filmlerin usta yönetmen yapımcısı Abdullah Oğuz, 1918-1923 yılları arasında geçen “Zaferi Rengi” filminde işgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok çarpıcı bir dille ele alacak.

2024’te vizyona girmesi planlanan ve merakla beklenen filmde birbirinden flaş oyuncular yer alacak. Dev bir prodüksiyonla hayata geçirilecek olan film Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de desteğiyle çekilecek. Abdullah Oğuz’un patronu olduğu ANS Productions imzalı filmin çekimlerine eylül ayında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin başrol kadın yıldızı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir