1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba hangi filme konuk oyuncu olacak?

Son olarak “Kasaba Doktoru” dizisinde başrol oynayan Ozan Akbaba’nın ne zaman setlere dönüş yapacağı merak konusuydu.

Ozan Akbaba hangi filme konuk oyuncu olacak?

Ozan Akbaba özellikle İlyas Çakırbeyli karakterine hayat verdiği “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” filmiyle gönülleri fethetmişti. Proje seçiminde çok titiz davranan yakışıklı oyuncu, son olarak Kasaba Doktoru’nda başrol oynamıştı. Akbaba, önümüzdeki ay MCG Film imzalı “Doktor Sadık Ahmet” filmine konuk oyuncu olacak.

Turgay Aydın’ın “Doktor Sadık Ahmet” rolüne hayat vereceği filmin 16 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor. Ozan Akbaba, “Doktor Sadık Ahmet’in kayınbiraderi Ali’yi canlandıracak. Hakan Yonat’ın yöneteceği filmin görüntü yönetmenliğini Uğur Kul yapacak. Müziklerini Mehmet Can Erdoğan’ın yapacağı film için Uğur Yücel, Erdal Beşikçioğlu ve Emir Gürsoy gibi değerli aktörlere de konuk oyuncu olması için teklif götürüldü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yaz Şarkısı dizisine Ali Cabbar’lı fragman

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir