1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Onur Tuna plastik makyajsız Atatürk oldu

Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan edilen filmlerden “Son Akşam Yemeği”nde ulu önderimiz Atatürk’e hayat veren Onur Tuna’nın benzerliği gündem oldu.

Onur Tuna plastik makyajsız Atatürk oldu

Onur Tuna şu günlerde hem “Şahane Hayatım” dizisi, hem Melis Sezen’le partner olduğu Turkcell reklamı ve hem de ulu önderimiz Atatürk’e hayat verdiği “Son Akşam Yemeği” filmiyle gündemde… Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan edilen CineGenna imzalı film ülkemizin kuruluşu mutfaktakilerin gözünden anlatılıyor. “Son Akşam Yemeği” filminde Atatürk’e benzerliğiyle dikkat çeken Onur Tuna’nın hiç plastik makyaj yapmadığı öğrenildi. Yakışıklı oyuncunun sadece saç ve bıyıkları sarıya boyandı.

Engin Şenkan ve Azra Aksu’nun başrol oynadığı filmde Onur Tuna’nın yanı sıra Pelin Akil, Engin Şenkan, Necip Memili, Mustafa Avkıran ve Aslı Tandoğan rol alıyor. Film 27 Ekim Cuma günü Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye, Avrupa ve Azerbaycan’da aynı anda vizyona girecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gupse Özay’ın “Lohusa” filminde eşi ve arkadaşlarını kimler canlandıracak?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir