1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Nur Sürer ve Ece Bağcı İstanbul Film Festivali’nin yüzü oldu

Değerli oyuncu Nur Sürer ile Nuri Bilge Ceylan’ın ödülllü filmi “Kuru Otlar Üstüne”nin genç yıldızı Ece Bağcı 43. İstanbul Film Festivali’nin tanıtım filminde rol aldı.

Nur Sürer ve Ece Bağcı İstanbul Film Festivali’nin yüzü oldu

43. İstanbul Film Festivali 17 – 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Türkiye ve dünya sinemasından nitelikli ve ödüllü filmleri, özel gösterimleri, yıldız oyuncuları ve usta yönetmenleri bir araya getiren festivalin tanıtım filminde usta oyuncu Nur Sürer ile Nuri Bilge Ceylan’ın ödüllü filmi Değerli oyuncu Nur Sürer ile Nuri Bilge Ceylan’ın ödülllü filmi “Kuru Otlar Üstüne”nin genç yıldızı Ece Bağcı 43. İstanbul Film Festivali’nin tanıtım filminde rol aldı.nin genç yıldızı Ece Bağcı rol aldı.

Filmde Sürer ile Bağcı beraber festivali takip eden anneanne ve torunu canlandırdı. Depo Film’den Elif Kalkan’ın yönettiği filmi ülkemizin aynı zamanda en iyi dublaj sanatçılarının başında gelen Nejat İşler seslendirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yaban Çiçekleri” dizisine reyting şoku

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir