1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Neslihan Atagül Tunuslu şarkıcı Emel Mathlouthi’ye hayran kaldı

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dün akşam Yavuz Bingöl’ün sanat yönetmenliğini yaptığı festival "Sanat Hayattır Derneği" tarafından hazırlanan Emel Mathlouthi konserini izledi.

Neslihan Atagül Tunuslu şarkıcı Emel Mathlouthi’ye hayran kaldı

Neslihan Atagül dün akşam eşi Kadir Doğulu‘yla 5. İstanbul Uluslarası Halk Müzikleri Festivali kapsamında sahneye çıkan dünyaca ünlü Tunuslu şarkıcı Emel Mathlouthi’yi dinledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen festivalin seyircileri arasında yer alan Neslihan Atagül, AKM Türk Telekom Sahnesi’ndeki konser sonrası soluğu kuliste aldı.

Yavuz Bingöl’ün sanat yönetmenliğini yaptığı festival “Sanat Hayattır Derneği” tarafından hazırlanan gecede Emel Mathlouthi’nin performansından çok etkilenen Atagül, Tunuslu şarkıcıyla beraber fotoğraf da çektirdi. Öte yandan yapım şirketleri olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu‘nun Latin ülkelerine yönelik bir proje hazırlığı yaptığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aras Bulut İynemli’li Atatürk filminin afişi ilk kez yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir