1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Nejat İşler'li "Meraklı Adamın 10 Günü" filminin kadrosuna usta oyuncu

Nejat İşler'in başrolünü oynadığı "Meraklı Adamın 10 Günü" filminin çekimleri 15 Haziran'da başlamıştı.

Nejat İşler’li “Meraklı Adamın 10 Günü” filminin kadrosuna usta oyuncu

Nejat İşler’in başrolünü oynadığı Mehmet Eroğlu‘nun kitap üçlemesinin yeni filmi “Meraklı Adamın 10 Günü“nün çekimleri devam ediyor. 3 Mart’ta izleyiciyle buluşan Mehmet Eroğlu ve Damla Serim’in yazdığı serinin ilk filmi “İyi Adamın 10 Günü” filmi çok beğenilmişti, serinin ikinci filmi “Kötü Adamın 10 Günü“ 18 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak. Filmde Nejat İşler‘e Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, Nur Sürer, Mahir Günşiray, İlayda Alişan ve Esra Ronabar başlıca rolleri paylaşıyor.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar‘ın, görüntü yönetmenliğini ise Feza Çaldıran’ın üstlendiği serinin 3. filminin kadrosuna usta bir oyuncu katıldı.

Şu günlerde Bodrum’da tatil yapan Ayten Uncuoğlu, “Meraklı Adamın 10 Günü“nde Şaziye karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Filmde özel dedektif Sadık (Nejat İşler), bu kez esrarengiz bir şekilde kaybolan “Yansın Bu Dünya” mahlaslı genç bir tiktok fenomenini arayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Maviye Sürgün’ün Ali’si Caner Cindoruk: Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir