1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Nejat İşler’li “Meraklı Adamın 10 Günü” filminin ilk tanıtımı yayınlandı

Mehmet Eroğlu’nun roman üçlemesinden yola çıkılarak çekilen Nejat İşler’li serinin ikinci filmi “Kötü Adamın 10 Günü” geçen cuma seyirciyle buluştu.

Nejat İşler’li “Meraklı Adamın 10 Günü” filminin ilk tanıtımı yayınlandı

Nejat İşler’in özel dedektif Sadık rolüne hayat verdiği Mehmet Eroğlu’nun roman üçlemesinin ilk filmi “İyi Adamın 10 Günü” filmi 10 Şubat’ta Netflix’te seyirciyle buluşmuştu. Uluç Bayraktar’ın yönettiği Ay Yapım imzalı serinin ikinci filmi “Kötü Adamın 10 Günü” filmi geçen cuma seyirciyle buluştu. Aynı gün Türkiye Top 10 sıralamasında bir numaraya çıkan film yine çok beğenildi. Mehmet Eroğlu ile Damla Serim’in yazdığı filmin sevilmesi ilk filmi yeniden en çok izlenen filmler listesine taşıdı.

Serinin üçüncü filmi “Meraklı Adamın 10 Günü”nün ilk fragmanı “Kötü Adamın 10 Günü” filminin sonunda yayınlandı. İlk filmde Sadık olan adını yaşadığı ihanetler nedeniyle ikinci filmde Adil olarak değiştiren karakterin son filmde kendisine taktığı isim ise Öçal… Serinin haziran ayında çekilen 3. filminde kahramanımız Balat’ta isimsiz bir sokakta büyümüş 25 yaşındaki  bir kayıp kızı arayacak. Filmde İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik ve Hazal Subaşı yanı sıra Ayten Uncuoğlu ve Sezer Arıçay gibi ünlü isimler de kamera karşısına geçti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Sözen Bambi’sinin yaş gününü unutmadı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir