1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Nejat İşler'den muhteşem performans: İyi Adamın 10 Günü

Nejat İşler ile Uluç Bayraktar'ı buluşturan "İyi Adamın 10 Günü" filmi dün Netflix'te seyirciyle buluştu.

Nejat İşler’den muhteşem performans: İyi Adamın 10 Günü

Nejat İşler’in Netflix için çektiği film serisinin ilki “İyi Adamın 10 Günü” dün seyirciyle buluştu. Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan film kısa sürede en beğenilen yeni yapımlar arasına girdi.

10 Şubat’taki yayını deprem nedeniyle 3 Mart’a ertelenen filmde Nejat İşler, Uluç Bayraktar’ın harika rejisi eşliğinde muhteşem bir performans sergiliyor. Filmin kadın başrol yıldızlarından İlayda Alişan da rolünün hakkını veriyor.

Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve  Kadir Çermik gibi başarılı isimleri buluşturan film Sadık adlı dedektifin Adil’e dönüşme süreci etkileyici bir dille ele alınıyor. Herkesin kendisine yakışan ismi seçebilme özgürlüğüne vurgu yapan filmde olaylar çetrefilli bir kayıp vakasıyla başlıyor. Mafya, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına da mercek tutan filmin sonunda da serinin 2. filmi “Kötü Adamın 10 Günü”nün tanıtımı yayınlandı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir