1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Güneşi Söndürmem Gerek” filminde oyuncu değişikliği

Satış rekorları kıran “Güneşi Söndürmem Gerek” kitabından aynı isimle uyarlanan sinema filminin çekimleri 16 Ağustos'ta başlıyor.

“Güneşi Söndürmem Gerek” filminde oyuncu değişikliği

Güneşi Söndürmem GerekEmre Gül’ün 500 bin satan romanı olarak dikkat çekmiş ve eserin filme uyarlanması gündeme gelmişti. SKY Film‘in patronu Emre Oskay‘ın yapımcılığı üstlendiği, ASC Yapım‘ın da yapım ortağı olduğu filmin çekimleri 16 Ağustos’ta başlıyor. Dün filmin okuma provası yapıldı. Provada filmin oyuncuları Serra Arıtürk (Umut), Samet Kaan Kuyucu (Kerem), Utku Coşkun (Akın), Burak Can (Anıl), Derin Beşikçioğlu (Damla), Bayram Bazarov (Giray), Lal Ensari(Gökçe) ve Ezgi Gör(Duru) buluştu.

Merakla beklenen “Güneşi Söndürmem Gerek” filminin kadrosunda bir de değişiklik yaşandı. Göktuğ rolü için adı geçen Ulvi Kahyaoğlu’nun rolü Gürberk Polat’ın oldu.

Giray Altınok‘un kurucusu olduğu 13 Punto senaryo ekibinden Doğukan Cantimur‘un kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Hande Türkel oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uraz Kaygılaroğlu hem dizi, hem de tiyatro oyunuyla iki koldan birden geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir