1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Nejat İşler'li İyi Adamın 10 Günü filminden manidar yayın tarihi'li İyi Adamın 10 Günü filminden manidar yayın tarihi

Nejat İşler'in başrolünü oynadığı İyi Adamın 10 Günü filminin yayın tarihi açıklandı.

Nejat İşler’li İyi Adamın 10 Günü filminden manidar yayın tarihi

Nejat İşler’li İyi Adamın 10 Günü filmi nihayet görücüye çıkıyor.  Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından Netflix için uyarlanan filmin yapıcılığına Ay Yapım imza attı.

Uluç Bayraktar’ın yönettiği filmde Netflix’te  İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve  Kadir Çermik rol alıyor.

10 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak olan film “Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz?” sorusuna yanıt arıyor. Sadık (Nejat İşler), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadına yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar. Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan bu gerilim filmi; mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’lı Kraliçe dizisine bomba oyuncu

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir