1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

"Mutluyuz" filminin İzmir ve Bursa galası yapıldı

“Mutluyuz” filminin İzmir ve Bursa galası yapıldı

“Mutluyuz” filmi komedi dünyanın iki ünlü ismi İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nu buluşturdu. Cuma günü vizyona giren 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin 29 Aralık günü İzmir’de, 30 Aralık günü de Bursa’da galası yapıldı. Büyükak ve Sakallıoğlu halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Filmde İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’na Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır eşlik ediyor. “Mutluyuz”da olaylar sevgilileri tarafından aldatılan  Ferhat ve Aslı adlı iki yakın arkadaşın evlenmesiyle başlıyor. Evliliklerinin 3. yılında Ferhat, arasının çok da iyi olmadığı eşini Antalya’da çift terapisi yapılan bir otele götürür. Bu tatilde yaşadıkları Ferhat ve Aslı için unutamayacakları anlara dönüşür.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’lı Senden Önce’den ilk tanıtım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir