1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Mustafa Kemal'in kız kardeşi Makbule Hanım'a kim hayat verecek?

Mustafa Kemal’in kız kardeşi Makbule Hanım’a kim hayat verecek?

Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hikayesini beyazcama taşıyacak olan “Zübeyde Analar Oğullar” filmi haftaya sete çıkacak. Proje Tasarımına ICNN Yapım’ın imza attığı filmde Zübeyde Hanım’ın gençliğine Aslıhan Güner hayat verecek. Nuri Yıldırım, Zeynep Güngör ve Alper Tosun’un yapımcılığını üstlendiği filmin 29 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor. Filmde Mustafa Kemal’i Alican Yücesoy canlandıracak.

Senaryosunu İlber Tekinsoy’un yazdığı, Cenk Yaz’ın ise yöneteceği filmde Atatürk’ün kardeşi Makbule hanımı Sitare Akbaş canlandıracak. Çekimleri Bergama’da başlayacak olan filmde ayrıca Ulviye Karaca, Emre Kınay, Devrim Nas, Ayberk Aladar, Wilma Elles, Ece Baykal ve Turgay Tanülkü de rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Kızılcık Şerbeti’ne inceleme başlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir