1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Mustafa Açılan, Cem Karaca filminde "Mehmet Soyarslan"ı canlandıracak

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Mustafa Açılan "Cem Karaca" filmine renk katacak.

Mustafa Açılan, Cem Karaca filminde “Mehmet Soyarslan”ı canlandıracak

Mustafa Açılan son olarak “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisiyle adından söz ettirmişti. Yeni sezon görüşmelerine devam eden yakışıklı oyuncu bir sinema filmine de konuk oyuncu olacak. Mustafa Açılan, Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayat hikâyesini konu alan filme konuk olacak.

Başarılı oyuncunun hayat vereceği karakter ünlü sinemacı ve müzisyen Mehmet Soyarslan... Cem Karaca ile Mehmet Soyarslan 1960’lı yıllarda Apaşlar grubunda beraber müzik yapmıştı. Filmde o yıllara ait bölümlerde Mehmet Soyarslan’ı kendisine benzerliğiyle dikkat çeken Mustafa Açılan canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin Ömer’i Barış Kılıç küplere bindi: İğrenç bir iftira
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir