1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İşte Burcu Özberk ve Murat Boz'lu filmin ilk afişi

Burcu Özberk ve Murat Boz'lu "Rüyanda Görürsün" filminin yayın tarihi belli oldu.

İşte Burcu Özberk ve Murat Boz’lu filmin ilk afişi

Burcu Özberk ve Murat Boz’u buluşturan “Rüyanda Görürsün” filminin afişi görücüye çıktı. Amazon’un dünya çapında milyonlarca seyirciye ulaşan dijital yayın platformu Prime Video, ilk yerli Amazon Original içeriğini üyeleriyle buluşturuyor. Yönetmenliğini Cemal Alpan’ın üstlendiği filmin başrollerini müzisyen ve oyuncu Murat Boz ile oyuncu Burcu Özberk  paylaşıyor. Rüyanda Görürsün 3 Şubat Cuma günü yayınlanarak herkesi aynı rüyada bir araya getirecek.

Tüm aşklar tanışmakla başlayıp kavuşmakla veya ayrılmakla biterken Engin (Murat Boz) ve Pelin’in (Burcu Özberk) hikayesi kavuşmakla başlıyor. Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin’i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü Pelin onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor.  İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanıyor. Tam kabusları aile oldukları ve sonsuza dek sürmesini istedikleri bir rüyaya dönüşecekken eski hayatlarında, birbirlerinden uzak iki aşık olarak uyanıyorlar. Artık aşklarını rüya gibi bir hikayeye dönüştürme yolunda kaderleri kendi ellerinde.

Yapımcılığını No4 Yapım’ın üstlendiği, Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz’ın kaleminden çıkan, Rüyanda Görürsün, Prime Video’da, global Amazon Originals içerikleri; The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Wheel of Time, ReacherThe Tomorrow War, The Marvelous Mrs. Maisel ve Türk yapımı filmler Bergen ve Dayı’nın yer aldığı binlerce içeriğin arasına katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aldatmak dizisine çok değerli bir oyuncu geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir