1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

“Menajerimi Ara”nın yıldızı Nazlı Senem Ünal’ın partneri belli oldu

“Menajerimi Ara”nın yıldızı Nazlı Senem Ünal’ın partneri belli oldu
Menajerimi Ara dizisiyle yıldızı parlayan Nazlı Senem Ünal, Dragon Film’in yapımcılığını üstlendiği “Burçlar” filminde başrol oynayacak. Yeni yönetmeni Devrim Yalçın olan filmde  her gün yeni burçla uyanan Burcu (Nazlı Senem Ünal) ve erkek arkadaşı mimar Sinan’nın (Ali Ersan Duru) öyküsü ekrana aktarılacak.
Çekimleri ekim ayında başlayacak olan filmde Ayşen Sezerel, Nedim Saban, Ferman Akgül ve Cengiz Küçükayvaz da kamera karşısına geçecek.
Dizideki Burçlar Konseyinde ise şu isimler yer alacak: Koç burcu tanrıçası karakteri Ceren Soylu, İkizler burcu tanrıçası Ayten Uncuoğlu, Yengeç burcu tanrıçası Müge Akyamaç, Aslan burcu tanrıçası Çiğdem Tunç, Terazi burcu tanrıçası Ruhsar Gültekin, Oğlak burcu tanrıçası Aliye Uzunatağan, Kova burcu tanrıçası karakteri Asuman Dabak, Balık burcu tanrıçası karakteri Suna Yıldızoğlu…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir