1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Melissa Dilber'e "Screen" filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

Taylan Biraderler'in yönettiği Andropoz dizisinin Ahu'su Melissa Dilber 2 festivalden birden "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"ne layık görüldü.

Melissa Dilber’e “Screen” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

Melissa Dilber, geçen yıl yayınlanan Engin Günaydın‘ın “Andropoz” dizisinde ikiziyle beraber kamera karşısına geçmiş ve Ahu rolüne hayat vermişti.

Stella Adler Studio Of Acting’te konservatuvar eğitimini tamamlayan, “Andropoz”dan sonra İngiliz BBC3 kanalının sevilen dizisi “Wreck”te Amy karakterine hayat veren 26 yaşındaki yetenekli oyuncu daha sonra Yusuf Kerem Tokgöz’ün yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği “Screen” adlı kısa filmde oynadı.

Festival aşamasında olan “Screen” filmi, Inda Singapore Film Festivali ve Navy International Film Festivali‘nde yarıştı ve başrol oyuncusu Melissa Dilber‘e “En İyi Kadın Oyuncu Ödülleri”ni kazandırdı. Melissa Dilber’e Bülent Keser, Ada Şahin, Ece Buruk, İnan Yıldırım, S. Burak Bingöl, Mehmet Özten ve Özlem Cibooğlu‘nun eşlik ettiği film ayrıca Boden International Film Festivali‘nde özel seçmelere katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Alptekin görevini hangi yönetmene devredecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir