1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Mekin Sezer “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

Hafta sonu Ankara’da sete çıkan BKM imzalı “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor.

Mekin Sezer “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” 1930’lu yıllar Türkiye’sine ayna tutacak. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. BKM yazı ekibinin kaleme aldığı filmde Salih Bademci (Ahmet Adnan Saygun), Ahmet Rıfat Şungar (Münir Hayri Egeli), Ertan Saban (Mustafa Kemal Atatürk), Melis Sezen (Mediha Hanım), Birce Akalay (Nimet Vahid), Şifanur Gül (Nükhet) ve Okan Yalabık Osman Zeki Üngör’e hayat veriyor. 2024 yılı sonunda vizyona girmesi planlanan filmin kadrosuna oyunculuğun yanı sıra müziğe olan ilgisiyle de bilinen Mekin Sezer de katıldı.

Bensu Soral’ın da Atatürk’ümüzün Bulgar sevgilisi Miti’ye hayat vereceği filmde Mekin Sezer “Ekrem Zeki Ün” rolüyle  İstiklâl Marşı’mızın bestecisi Osman Zeki Üngör’ün (Okan Yalabık) oğlu olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin “Bir Sevdadır” dizisine Nehir geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir