1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

La Casa De Papel ve Harry Poter’ın oyuncuları “Atatürk” filminde

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı “Atatürk” filminin çok ünlü yabancı oyuncuları da var.

La Casa De Papel ve Harry Poter’ın oyuncuları “Atatürk” filminde

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı “Atatürk” filminin ilki 3 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Lanistar Medya’nın imza attığı filmin yabancı oyuncuları arasında ünlü İspanyol dizisi “La Casa De Papel”in Helsinki rolüyle uluslararası bir şöhrete kavuşan ünlü Sırp oyuncu Darko Peric de yer alıyor.

46 yaşındaki Darko Peric, Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği “Atatürk” filminde Bulgar General Stiliyan Kovachev canlandırdı. Mustafa Kemal, Kovaçev’in kızı Mity’yle aşk yaşıyor. Mity’yi ise Karadağlı aktrist Lidija Kordic oynuyor.


Filmin bir diğer ünlü yabancı yıldızı da Harry Potter ve Ateş Kadehi‘nde Igor Karkaroff‘u ve Narnia Günlükleri: Prens Caspian‘da Lord Donnon rolleriyle hafızalarda yer eden Pedja Bjelac… Sırp oyuncu “Atatürk” filminde Alman general Otto Liman von Sanders’e hayat verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ne Gemiler Yaktım’da Devrim Özkan’ın kızına kim hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir