1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kubilay Aka, Fenerbahçe filminde hangi efsane futbolcuya hayat verecek?

Kubilay Aka, Abdullah Oğuz'un imza atacağı Fenerbahçe filmi "Zaferin Rengi"nin ilk netleşen başrol oyuncusu oldu.

Kubilay Aka, Fenerbahçe filminde hangi efsane futbolcuya hayat verecek?

Kubilay Aka, Çağan Irmak’ın “Sevda Mecburi İstikamet” ve Umut Evirgen’in “Annesinin Kuzusu” filmlerinin ardından şimdi de çok iddialı bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanıyor. Genç kuşağın yetenekli oyuncusu Aka, usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz‘un bir direniş filmi olan “Zaferin Rengi” filmiyle anlaştı.

Fanatik Fenerbahçeli olan ve özel hayatında futbola olan ilgisiyle tanınan Kubilay Aka, ANS Productins imzalı filmde Fenerbahçe‘nin efsane futbolcusu Galip Kulaksızoğlu‘na hayat verecek.

İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok etkileyici bir dille anlatacak olan “Zaferi Rengi” filmi 1918-1923 yılları arasında geçiyor. Ağustos ayında sete çıkacak olan filmde fanatik Fenerbahçeli oyuncular Timuçin Esen ve Nejat İşler’in de adı geçiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ömer dizisine Kuruluş Osman’dan bomba transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir