1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kral Şakir’e İzmir’de Unutulmaz Gala

"Kral Şakir: Devler Uyandı" filminin İzmir İstinye Park’ta gerçekleşen gala gösterimi, sanat dünyasının önde gelen isimlerini ve çocukları Kral Şakir ekibiyle bir araya getirdi.

Kral Şakir’e İzmir’de Unutulmaz Gala

Türkiye’nin en çok izlenen animasyon filmlerinden Kral Şakir’in heyecanla beklenen son filmi “Kral Şakir: Devler Uyandı”, 11 Şubat’ta İzmir İstinye Park’ta gerçekleşen unutulmaz galasıyla sanat dünyası ve çocukları bir araya getirdi. Senem Ok, Mine Zımba, Gülden Bolatoğlu, Gülşah Gemici, Sinem Demirhan, Gamze Eman, Pınar Yeşiltay Sevim, Sibel Erdoğdu, Alev Ayten, Güney Avcıbey, Hale Hacaroğlu, Başak Kurtuldu, Seçil Kurçak, Burçe Bülüşoğlu, Yeliz Gürhan, Ayşenur Öztaş, Özge Çekirge, Ferzan Yakupöz, Merve Babalık, Asya Cantürk, Özlem Erden ve Selin Öztürk Aydın’ın katıldığı galada unutulmaz anlar yaşandı.

Grafi2000’nin kurucu ortağı, çizgi karakter Kral Şakir’in tasarımcısı, karikatürist ve yazar Varol Yaşaroğlu‘nun katılımıyla gerçekleşen gala yoğun ilgi gördü. Yalnızca çocuklara değil, aynı zamanda ebeveynlere de hitap eden ve filmlerinde güçlü sosyal mesajlar veren Kral Şakir, bu sefer Nemrut’ta devlerle dolu büyük bir maceraya atılmasıyla katılımcılara eğlence dolu anlar yaşattı.

Çocukların ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği galada Varol Yaşaroğlu ilk olarak çocuklar ve ailelerden gelen soruları yanıtladı. Kral Şakir’i her yaştan insanın çok sevdiğini belirten Varol Yaşaroğlu, gala ile ilgili “Ben de İzmirliyim. Burada, bu güzel ve yoğun ilgiyi görmekten dolayı çok mutlu oldum. Kral Şakir ve tüm sinemaseverleri son filmimizi izlemeye davet ediyorum” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Kolçak Köstendil “Hızır” rolüyle oyunculuk şovu yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir