1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’li "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin fragmanı yayınlandı

Netflix'te 24 Kasım'da yayınlanacak olan "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i buluşturdu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’li İstanbul İçin Son Çağrı filminin fragmanı yayınlandı

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın resmi fragmanı yayınlandı. İzleyicileri New York sokaklarında keyif dolu bir yolculuğa çıkaracak olan film, ilişkilere dair de farklı bir bakış açısı sunuyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ve 24 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık yer alırken senaryosu ise Nuran Evren Şit imzası taşıyor. Film New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikayeyi konu alıyor. İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York’ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeynep Yüce salı günü “Aile”de, çarşamba “Şahane Hayatım”da 2 farklı karakterle karşımızda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir