1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’lı  Mavi Mağara’ya ödüllü oyuncu

Kerem Bürsin’in Osman Kaya’yla beraber yazdığı, başrolünü Devrim Özkan’la paylaşacağı “Mavi Mağara” filminin çekimleri yarın Kaş’ta başlıyor.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’lı  Mavi Mağara’ya ödüllü oyuncu

Kerem Bürsin’in Ay Yapım’ın ortaklığında çekeceği “Mavi Mağara” filmi merakla bekleniyor. Yakışıklı oyuncunun geçirdiği ağır grip nedeniyle bir hafta ertelenen film çekimleri yarın başlıyor. Filmin yönetmeni Altan Dönmez, hafta başı Kaş’a gitmiş ve ön hazırlıklara başlamıştı. Görüntü yönetmenliğini Hakan Gencan’ın yapacağı filmin yarın Kerem Bürsin’li orman sahneleri çekilecek. Ay sonuna kadar Kaş’a çekimleri tamamlayacak olan ekip birkaç gün bayram tatili arası verecek. Filmin oyuncu kadrosuna çok değerli bir oyuncu katıldı. Ödüllü oyuncu Taner Birsel Mavi Mağara’da rol alacak.

Devrim Özkan’ın arkeolog Alara karakterini oynayacağı filmde Okan Yalabık, Deniz Cengiz, Ece Dizdar, Yüsra Geyik, İdil Sivritepe, Sabahattin Yakut, Alper Baytekin ve Temmuz Gürkan Karaca rol alacak. Proje henüz ismi netleşmeyen bir dijital platformda seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tv8’in yeni sezon dizisi “Yetkisiz Bir Hayat” iptal oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir