1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık’lı “Küheylan”ı bir yılda 30 bin kişi izledi

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile seyirci karşısına çıkan efsane oyun “Küheylan”, sahnede 1’inci yılını kutluyor.

Kerem Alışık’lı “Küheylan”ı bir yılda 30 bin kişi izledi

Geçtiğimiz bir yılda 25 kez sahnelenen Küheylan’ı bugüne kadar 30 bin kişi izledi. Kapalı gişe devam eden “Küheylan”, görkemli prodüksiyonu, çarpıcı hikayesi, etkileyici kostüm ve maske tasarımlarıyla 24 Şubat’ta UNIQ Hall’de tiyatroseverlerle buluşacak. Peter Shaffer’ın gerçek bir hikayeden esinlenerek kaleme aldığı Küheylan, 1970’li yıllarda Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde sahnelendi. Türkiye’de Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile bir yıl önce sahnelenmeye başlanan Küheylan, ikinci sezonunda da kapalı gişe olarak yoluna devam ediyor. “Küheylan”, aldığı ödüller ve 25 oyunda 30 bin seyirciye ulaşmasıyla da başarısını kanıtladı.

İzleyicinin yoğun ilgisiyle sahnelenmeye devam eden “Küheylan”ın başrollerinde; Kerem Alışık (Martin Dysart), Emir Özden (Alan), Hatice Aslan (Dora), Devrim Nas (Frank), Açelya Devrim Yılhan (Hesther), Gizem Katmer (Jill), Dilara Ük (Hemşire), Bertan Dirikolu (Dalton), Sercan Batık (Atlı) ve Oğuzhan Keskin (Maya) yer alıyor. Tutkularının esiri olup gerçekleştirdiği korkunç bir olaydan ötürü hastaneye yatırılan 17 yaşındaki Alan Strang (Emir Özden) ile onu analiz eden ve iyileştirmeye çalışan psikiyatrist Martin Dysart’ın (Kerem Alışık) hikayesini konu aldığı oyun, Barış Erdenk’in rejisi ile sahneleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Atay’dan Hazal Kaya itirafı: İlk günkü gibi kıskanıyor ve korkuyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir