1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kendi tiyatrosunu açan Uğur Uzunel'in "Kardeşlerimi Arıyorum" oyununun galası yapıldı

Masumlar Apartmanı başta olmak üzere birçok unutulmaz dizide seyirci karşısına çıkan Uğur Uzunel yeni oyunuyla seyirci karşısına çıktı.

Kendi tiyatrosunu açan Uğur Uzunel’in “Kardeşlerimi Arıyorum” oyununun galası yapıldı

Uğur Uzunel, Buse Külekci, Can Sertaç Adalıer, Gülin Bakkaloğlu ve Metehan Kaya’nın rol aldığı “Kardeşlerimi Arıyorum” oyununun galası Dünya Tiyatrolar Günü’nde yapıldı. Barış Gönenen’in yönettiği oyun İsveçli yazar Jonas Hassen Khemiri imzalı…. “Kardeşlerimi Arıyorum” oyunu Stockholm’de yaşanan bir terör saldırısından sonra şehirdeki göçmenlerin bir gecede değişen hayatlarını konu alıyor.

Oyunu birçok ünlü isim de izledi. Bu isimler arasında Burak Deniz, Alp Navruz, Selin Şekerci ve Rıza Kocaoğlu vardı. Beyoğlu’ndaki Sadri Alışık Sokak‘taki Ara Sahne’ye ortak olan Uğur Uzunel oyundaki performansıyla kendisine hayran bırakıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kirli Sepeti’nin Aylin’i Melisa Döngel “Sorgu Odası”nda
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir