1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kaan Urgancıoğlu'nun annesini hangi bomba isim canlandıracak?

Başarılı senarist Hakan Bonomo'nun Netflix için yazdığı "Sen Büyümeye Bak" filminde Kaan Urgancıoğlu'na başrolde Melisa Aslı Pamuk eşlik edecek.

Kaan Urgancıoğlu’nun annesini hangi bomba isim canlandıracak?

Kaan Urgancıoğlu‘nun başrolünü Aslı Enver ve Mert Ege Ak‘la paylaştığı Taff Pictures‘ın “Sen Yaşamaya Bak” filmi Netflix‘te 45 milyon saat izlenmiş ve bu büyük ilginin ardından ikinci filmin çekilmesine karar verilmişti. İlk filmin sonunda Aslı Enver’in hayat verdiği Melisa karakteri ekibe veda ettiği için “Sen Büyümeye Bak” adlı devam filminde Fırat’ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu‘na güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk hayat verecek. Bu perşembe sete çıkacak olan ekibe bir bomba isim daha katıldı.

Sinema ve dizi dünyasının değerli oyuncusu Perihan Savaş Ketche’nin yöneteceği “Sen Büyümeye Bak” filminde Reyhan rolüne hayat verecek ve Fırat’ın (Kaan Urgancıoğlu) doktor annesi olarak seyirci karşısına çıkacak. Usta oyuncu ayrıca konuk oyuncu olacağı Netflix‘in “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin yanı sıra Kanal D’nin Pastel Film imzalı “Dilek Taşı”nın başrolleri arasında yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sitare Akbaş karavanla Avrupa turuna çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir