1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca'nın ikinci eşi Meriç Başaran'la buluştu

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, dört bir koldan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin çekimlerine hazırlanıyor.

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca’nın ikinci eşi Meriç Başaran’la buluştu

İsmail Hacıoğlu, Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğuna oturacağı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi için kampa girdi. Görüntüsüyle ilgili hazırlık yapan, şan eğitimi alan Hacıoğlu, Moğollar başta olmak üzere Cem Karaca’nın yol arkadaşlarıyla da bir araya geliyor. Başarılı oyuncu son olarak Cem Karaca’nın 2. eşi Meriç Başaran’la buluştu. Usta oyuncu Başaran görüşmeye ait görseli nazar boncuğu emojisiyle “Cem Karaca filmi için buluştuk İsmail Hacıoğlu’yla… Biraz katkım olacaksa ne mutlu bana… Oyunculuğunu her zaman takdir ettiğim usta bir yorumcu olsun İsmo… Cemo emin ellerde” mesajı ekleyerek paylaştı.

Meriç Başaran‘ın mesajına İsmail Hacıoğlu “Aşk mısın acaba? Her şey için çok teşekkür şimdiden nadidem benim” karşılığını verdi. Filmde de oynayacağı konuşulan Meriç Başaran, Cem Karaca’yla Ekim 1968’de evlenmiş, bu evlilik de 2 yıl sürmüştü.

Cem Karaca, Meriç Başaran ve Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca…
thumbnail
Önerilen Yazı
Birce Akalay’ın yeni dizi projesi belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir