1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İki yıl önce teklif edilen rol yine Nur Fettahoğlu'nun oldu

21 Ağustos'ta sete çıkması planlanan "Doktor Sadık Ahmet" filminin çekimleri Edirne ve İstanbul'da yapılacak.

İki yıl önce teklif edilen rol yine Nur Fettahoğlu’nun oldu

Nur Fettahoğlu güzelliği ve yeteneğiyle en sevilen kadın oyuncularımızın başında geliyor. İş seçimi konusunda çok özenli davranan Fettahoğlu, 2 yıl önce Doktor Sadık Ahmet filminden teklif almış ve filmin teaser’ında da Turgay Aydın’la kamera karşısına geçmişti. Dijital Sanatlar ile TRT’nin çekmeyi planladığı filmin daha sonra yapımcısı değişti. MCG Film’in yapımcılığını üstlendiği filmde başrol yine Turgay Aydın’a verildi. 21 Ağustos’ta sete çıkması planlanan filmde Sadık Ahmet’in eşi Işık Ahmet rolü de Nur Fettahoğlu’nun oldu.

Nur Fettahoğlu şu günlerde rol için hazırlık yapıyor. Çok heyecanlı olan ünlü oyuncu, Işık Sadıkahmet’le telefonda da konuştu. Filmin çekimleri Edirne ve İstanbul’da yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çekimlerine ara verilen Dönence’nin setinde kavga

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir