1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Minik Aslan babası İbrahim Büyükak’ın röportajını bastı: Hayattaki en büyük başarım burada

İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerini paylaştığı “Mutluyuz” filmi yılbaşı haftası esprili hikayesiyle sinema seyircisin neşelendirdi.

Minik Aslan babası İbrahim Büyükak’ın röportajını bastı: Hayattaki en büyük başarım burada

İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu “Mutluyuz” filminde buluştu. Komedi dünyasının iki başarılı isminin seyirciyi kahkahaya boğan filmi geçen Cuma gösterime girdi. Filmin galası öncesi partneriyle beraber Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına röportaj veren İbrahim Büyükak 2,5 yaşındaki oğlu Aslan’ın kendisine doğru koşarak gelmesi üzerine keyiflendi.

Oğlunu kucağına alan İbrahim Büyükak “İşte ben bu yakışıklının babasıyım işte… Hayattaki en büyük başarım burada… Hiçbir gişe başarısı değil. İlk çocukta ustalık eserim oldu” dedi. Yasemin Sakallıoğlu da Aslan gibi bebekleri görünce anne olma isteğinin arttığını belirtti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinde 2 bomba ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir