1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Hazal Filiz Küçükköse’nin yeni projesi belli oldu

Hazal Filiz Küçükköse’nin yeni projesi belli oldu

Ay Yapım’ın Netflix için hazırladığı üçleme film serisinin çekimleri devam ediyor. Mehmet Eroğlu’nun eserlerinden uyarlanan serinin ilk filmi “İyi Adamın 10 Günü”nün çekimleri geçen aylarda bitmişti. Şimdi serinin Uluç Bayraktar tarafından yönetilen ikinci filmi “Kötü Adamın 10 Günü”nün çekimleri başladı.

Nejat İşler’in başrolünü oynadığı sinema filminin ikincisinde artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan avukat Sadık’ın kötü bir adam olmaya karar vermesiyle başlayan süreç konu edilecek.

İlk filmde Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik’in rol aldığı projenin devam filminin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı; Hazal Filiz Küçükköse…

Uzun süredir içine sinen bir proje arayan ve birçok teklifi reddeden güzel oyuncu başrol oynayacağı “Kötü Adamın 10 Günü”nde Buket karakterine hayat verecek.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir