1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Hayatla Barış” filminin yıldızı Taner Ölmez ellerindeki nasırları gösterdi

Taner Ölmez’in başrolünü oynadığı, Ampute Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Barış Telli’nin ilham veren hayat hikâyesini anlatan “Hayatla Barış” filmi bugün vizyona girdi.

“Hayatla Barış” filminin yıldızı Taner Ölmez ellerindeki nasırları gösterdi

Taner Ölmez, kariyerinin en özel projelerinden biri olan “Hayatla Barış” filminde geçirdiği trafik kazası sonrası bacağını kaybeden ama buna rağmen umudunu kaybetmeyip Ampute Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Barış Telli’ye hayat verdi. Bugün vizyona giren filmin çekim sürecinde zor anlar yaşadığını belirten Taner Ölmez, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu.

Ellerindeki nasırların hâlâ geçmediğini söyleyen Taner Ölmez şöyle konuştu:

Barış’ı çok sevdim, tanıdıkça daha fazla sevdim… Sevdiğin ve saygı duyduğun bir insanı oynayınca sen de inceleyip sık dokuyorsun. Böyle bir farklılık oldu benim için… Ve bu da projeyi sahiplenmeme, daha fazla sevmeme sebep oldu. Elindeki nasırlar bizim tanışmamızdan sonra oldu. Öncelikle ben kanedyenleri alıp tek başıma çalıştım. İlk başta yürümeye başladım, sonra koşmaya başladım. Bir hafta ellerimi açamadım. Omuzlarım çöktü, bütün yük omuzlarıma biniyor. Hiçbir zaman çalışmayan kaslarımı çalıştırmam gerekiyordu. Tek ayakla top oynamam gerekiyordu. İnanılmaz bir deneyim oldu benim için ve benim her şeyi güçsüz ayağıma bunu yaptırmam gerekiyordu sol ayağıma… O yüzden ekstra zorlandım açıkçası… Benim için zor ve acılı bir süreçti. Elimdeki nasırlar hâlâ geçmedi…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nde yılın bombası bu akşam patlıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir