1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Hayatla Barış" filminin okuma provasından ilk kare

Taner Ölmez, Gürkan Uygun, Bülent İnal, Nazan Kesal ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan "Hayatla Barış" filminin çekimleri başlıyor.

“Hayatla Barış” filminin okuma provasından ilk kare

“Hayatla Barış” filminin bugün okuma provası yapıldı. Ampute Milli Takımı‘nın gözde yıldızı Barış Telli’nin hayat hikâyesini anlatan film salı günü sete çıkacak. Four Story Prodüksiyon imzalı “Hayatla Barış” filminin bugün okuma provası yapıldı.

Yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın oturacağı filmi Caner Erzincan ile Koray Yeltekin kaleme alıyor. Taner Ölmez‘in Barış Telli’ye hayat vereceği filmde Barış’ın çocukluğunu Arben Akış, annesi Aysel’i Nazan Kesal, babası Ali’yi Gürkan Uygun canlandıracak. Barış’ın partneri Zeynep’i Biran Damla Yılmaz‘ın oynayacağı “Hayatla Barış”ta ayrıca Erkan Üçüncü “Hadi Neşet”, Alara Turan “Pınar”, Mekin Sezer “Cengiz”, Gurur Çiçekoğlu “Ferhat” ve Devrim Kabacaoğlu “Serkan” rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin ekibine flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir