1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Taner Ölmez’li "Hayatla Barış" filminin afişi ve fragmanı yayınlandı

Taner Ölmez’in Ampüte futbolcu Barış Telli’ye hayat verdiği “Hayatla Barış” filminin fragmanı ve afişi görücüye çıktı.

Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin afişi ve fragmanı yayınlandı

“Hayatla Barış” filmi yeni yılın merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Ampüte futbolcu Barış Telli’nin hayat hikâyesini konu alan film 23 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. Küçük yaşta geçirdiği kazaya rağmen pes etmeyen ve hayallerini gerçekleştiren Barış Telli’ye filmde başarılı aktör Taner Ölmez hayat veriyor.

Fragmanı ve afişi yayınlanan filmde Taner Ölmez’e Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu eşlik ediyor. Müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı filmin yapımcılığına Medya Door / Hünkâr Doğan imza atıyor. Yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın oturduğu fimi Caner Erzincan ve Koray Yeltekin kaleme aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Türkiye Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri”ni konuştu, dizi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir