1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel ayağının tozuyla "Sığınak" oyununun galasında

Hande Erçel yurt dışı tatili dönüşü Sığınak oyununun galasına katıldı.

Hande Erçel ayağının tozuyla “Sığınak” oyununun galasında

Hande Erçel aynı zamanda oyuncu koçluğunu yapan İbrahim Çiçek’in yönettiği Craft Tiyatro’nun yeni oyunu “Sığınak”ın galasına katıldı. Erçel oyunu ayakta alkışladı.

Büyük ilgi gören oyunu İpek Bilgin, Hande Erçel, Derya Alabora, Burcu Özberk, Selma Ergeç, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Nehir Erdoğan, Gökhan Alkan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Güven Murat Akpınar, İdil Sivritepe, Oktay Çubuk ve  Çağ Çalışkur da izledi.

Ezberbozan oyunları ile dikkat çeken Craft Tiyatro 2023 yılındaki projelerine hız kesmeden devam ediyor. “Sırça”, “Yutmak”, “Evlat”, “Kalp”, gibi ses getiren birçok projede imzası bulunan başarılı yönetmen İbrahim Çiçek’in yeni oyunu “Sığınak”ın prömiyeri Yapı kredi Bomontiada’da gerçekleşti. Seyircinin yoğun ilgisi ile karşılaşan oyun aidiyet duygusu üzerine yoğunlaşıyor.

“Sığınak”ın güçlü oyuncu kadrosunda tiyatro sahnelerinde görmeyi özlediğimiz Selin Şekerci, “Masumlar Apartmanı” dizisindeki rolüyle  beğeni toplayan  Uğur Uzunel ve “Tozluyaka” dizisinin başrollerinden Ulvi Kahyaoğlu bulunuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tamer Karadağlı’dan ev sahibine zehir zemberek sözler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir