1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Hamdi Alkan Kevin Sorbo’lu belgeseli yönetiyor

Usta yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan uluslarası bir projede görev alıyor. Alkan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu belgesel Amerika’da dijital platformda yayına girecek! 

Hamdi Alkan Kevin Sorbo’lu belgeseli yönetiyor

Hamdi Alkan’ın yeni projesi “Blue Project: I am Human Too” isimli belgesel serisi Amerika’da görevi başında intihar eden polis memurlarının az bilinen hikâyelerini konu alıyor. Görevi başında ölen polis memuru sayısının intihar eden polis memuru sayısından daha az olduğu gerçeğinden yola çıkarak hazırlanan, anlatıcılığını Herkül ve Andromeda projeleriyle tanınan Hollywood film yıldızı Kevin Sorbo’nun yaptığı belgeselde, intihar eden polislerin aileleri başta olmak üzere, üst düzey polis departmanı yetkilileri, yerel yöneticiler, politikacılar ile psikolog ve psikoterapistlerin görüşlerine yer veriliyor.

Belgeselin çekimlerine katılacak isimler arasında politikacılar Nick Lalota, Andrew Garbarino, Ray Tiernay ve Lucie Kwon yer alıyor. Çekimleri New York‘ta devam eden 6 bölümlük belgeselin bu ay tamamlanması ve Amerika’da dijital bir platformda gösterime girmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman İtalya’da polisiye dizisiyle başarılara doymuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir