1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Hakan Kurtaş’tan tek kişi oyun geliyor

Ünlü oyuncu Hakan Kurtaş, 2005 Pulitzer Ödülleri Drama Finalisti olan "Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım” oyunuyla performans sergileyecek.

Hakan Kurtaş’tan tek kişi oyun geliyor

Hakan Kurtaş yapımcılığını ise IdPro’nun Ayşe Barım’ın üstlendiği, “Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım” oyunuyla ilk kez tek kişilik bir oyunda performans sergilemeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in yaptığı, Hira Tekindor tarafından çevrilen oyun 30’lu yaşlarında büyük zulümlere maruz kalmış Thom Pain’in çocukluk ve bugünü arasındaki dramatik  geçişleri seyirciyle buluşturacak.

Biletleri satışa sunulan oyun 1 Ekim’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi %100 Studio Sahnesi’nde prömiyerini yapacak. Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine tek kişilik oyunuyla dönmeye hazırlanan Hakan Kurtaş “Hiç duymadığınız fısıltılar, dünyanın çıkarabileceği ses, hep birlikte katıldığımız bir çekiliş ya da hayatımızın son 30 saniyesi.  Hepsi içinde bu oyunun, hepsi içimizde. Tek kişilik görünse de her kişilik bir oyun. Suya yazı yazmak hiç bu kadar güzel olmamıştı benim için…” dedi.

Ekim ayında İstanbul’da Zorlu PSM, Alan Kadıköy ve DasDas sahnesinde gösterimde olacak oyun, yıl boyunca yurt içi ve yurtdışı turne programı ile de tiyatroseverlerle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fenerbahçe’nin unutulmaz teknik direktörü Mustafa Elkatipzade’yi kim canlandırıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir