1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin ön gösterimine büyük ilgi

Yapımcılığını Sky Films ve ASC Films’in üstlendiği ‘Güneşi Söndürmem Gerek filmi Emre Gül’ün satış rekorları kıran gençlik romanından uyarlandı. 

‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin ön gösterimine büyük ilgi

‘Güneşi Söndürmem Gerek’ film 29 Mart’ta vizyona giriyor. Filmin ön gösterimi Paribu Cineverse Cevahir’de yapıldı. Biletleri anında tükenen filmin gösterimine yazar Emre Gül de katıldı. Gösterimin hemen ardından D&R’da imza günü düzenlendi. Senaryosunu Doğukan Cantimur’un yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Hande Türkel oturdu.

Hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl’ı kaybeden Umut’un, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalma hikâyesini konu alan film Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile usta oyuncu Osman Alkaş’ı buluşturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine “Rüzgâr” geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir