1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uraz Kaygılaroğlu hem dizi, hem de tiyatro oyunuyla iki koldan birden geliyor

Bir süre sahne gösterileri dışında dinlenmeyi tercih eden Uraz Kaygılaroğlu çalışma hayatına hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Uraz Kaygılaroğlu hem dizi, hem de tiyatro oyunuyla iki koldan birden geliyor
Uraz Kaygılaroğlu şu günlerde yoğun bir tempoya girdi. Geçen sezona kadar setten sete, projeden projeye koşturan ünlü oyuncu, OGM Pictures‘la anlaşmış ve bir süre dinlendikten sonra şirketin beğendiği bir dizisinde oynamaya karar vermişti. Bu arada Zorlu PSM’de sahnelenecek olan “Aşık Shakespeare” oyunuyla da el sıkışan Uraz Kaygılaroğlu, provalara başladı. Serdar Biliş‘in yönettiği oyunda Kaygılaroğlu’na Nezaket Erden eşlik ediyor.
Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu Star TV’nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı “Saklambaç” adlı dizide iki kadının güç savaşının orta yerinde kalan “Mete” rolüne hayat verecek. “Kadın”, “Camdaki Kız” gibi dizi tarihine geçen dizilere imza atan Nadim Güç‘ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Cemre Baysel projenin ilk netleşen başrol oyuncusu olmuştu. Armağan Gülşahin‘in yazdığı dizi güçlü ve entrika dolu hikâyesiyle dikkat çekecek, sırlarla dolu aile ilişkilerinin arka planını nefes kesen hikâyelerle gözler önüne serecek.
thumbnail
Önerilen Yazı
“Magarsus” dizisi Çağlar Ertuğrul’un oyunculuğunda bir dönüm noktası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir