1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Gülsüm annenin filmi “Bi Umut”un başrol oyuncu belli oldu

Antalya’da felçli bir Rus gencine 10 sene bakan Gülsüm annenin hikâyesi Dijital Sanatlar’ın patronu Mustafa Uslu tarafından "Bi Umut" adlı filme aktarılıyor.

Gülsüm annenin filmi “Bi Umut”un başrol oyuncu belli oldu

Gülsüm annenin insanlık dersi veren hikâyesi geçtiğimiz yıllarda büyük ses getirmiş ve dünya basınına konu olmuştu. Gülsüm Kabadayı Antalya’da trafik kazası sonrası hastanede tedavi gören kimsesiz felçli bir Rus gencinin bakımını üstlenmişti. “Umut” adını verdiği yatalak gence 10 yıl boyunca bebek gibi bakan Gülsüm anne, çoklu organ yetmezliği nedeniyle Umut’un vefatıyla sarsılmıştı. Rusya’da kahraman ilan edilen Gülsüm Kabadayı‘nın hüzünlü biten hikayesi filme aktarılıyor.

Dijital Sanatlar’ın patronu Mustafa Uslu geçtiğimiz yıllarda duyurusunu yaptığı “Bi’ Umut” filminin başrol oyuncusunu buldu. Fedakarlığıyla herkesi duygulandıran Antalyalı Gülsüm anneyi ödüllü oyuncu Ayça Damgacı canlandıracak. Mert Dikmen‘in yazdığı filmin teaser çekimi de yapıldı. Film Rus gencinin 14 yaşında geçirdiği feci trafik kazasıyla başlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Atatürk filmi 10 günde 750 bin gişe yaptı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir