1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Gökhan Alkan’dan sürpriz proje

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan bir ilke imza atacak ve ilk kez bir müzikalle seyirci karşısına çıkacak.

Gökhan Alkan’dan sürpriz proje

Gökhan Alkan oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de yer alacağı bir projeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, DMC ve netd‘nin imza atacağı “Yüzyılın Müzik Hali” adlı müzikalde sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Gaye Cankaya’nın, müzik direktörlüğünü ise Tuluğ Tırpan’ın yapacağı müzikal “Cumhuriyetimizin 100. Yılı”na ithaf edilecek ve 1923 yılından 2023 yılına kadar Türkiye’de kült olmuş şarkıların ile hikayelerini anlatacak.

Yüzyıllık bir müzik tarihi müzikali olacak “Yüzyılın Müzik Hali” gösterisi, Zorlu PSM’de sahnelenecek. Gökhan Alkan müzikalde Ziynet Sali, Özge Borak ve Tansel Öngel’le beraber sahne alacak. “Yüzyılın Müzik Hali” adlı müzikalin prömiyerinin ocak sonunda yapılması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Özberk reklam filmi için şarkı söyledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir