1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Gırgıriye Müzikali'nin koltukları değiştirildi

Gırgıriye Müzikali’nin koltukları değiştirildi

“Gırgıriye Müzikali” geçen hafta Ataşehir‘de 9 bin kişilik seyirciyle açılış yapmıştı. Müjdat Gezen, Perran Kutman, Gülben Ergen, Uğur Dündar ve Ceyhun Fersoy gibi ünlü isimleri bir araya getiren müzikalin dün Harbiye Kongre Merkezi’ndeki gösterisinde yerini beğenmeyen bir seyircinin sahnenin önüne gelip olay çıkarmasının ardından gerilim yaşanmıştı. Yapımcı Onurcan Taş ve Müjdat Gezen‘in yerini değiştirme ve ertesi gün daha iyi yerden izleme teklifine rağmen seyirci sakinleşmemişti. Yaşanan gerilim sonrası fenalaşan ve oyuna devam edemeyeceğini söyleyen Müjdat Gezen hastaneye kaldırılmıştı. Bu sırada Perran Kutman da yaşanan gerginlik yüzünden kuliste ağlamıştı.

Dün gece taburcu edilen ve bugün akşamki sahne öncesi dinlenmeye çekilen Müjdat Gezen bugün ekibiyle toplantı yaptı. Seyircilerin oturacağı koltuklar değiştirildi. Plastik sandalyeler yerine daha konforlu koltuklar yerleştirildi.

Öte yandan oyunun Darbukacı Baryam‘ı Ceyhun Fersoy dün olay çıkaran seyircinin henüz oyun başlamadan sahnenin önüne gidip beklemeye başladığını gösteren videoyu yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nejat İşler’li “İstanbul Hatırası” dizisinin setinden ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir