1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Furkan Palalı ile Gizem Karaca hangi projede başrolü paylaşacak?

Furkan Palalı ile Gizem Karaca aynı projede buluşuyor.

Furkan Palalı ile Gizem Karaca hangi projede başrolü paylaşacak?

Furkan Palalı ile Gizem Karaca’nın yeni projesi belli oldu. Son olarak TRT Dijital’in “Şebeke” dizisinde başrol oynayan Palalı ile “Özür Dilerim” adlı Disney Plus filminde seyirci karşısına çıkan Gizem Karaca “Evli, Mutlu, Çocuklu” projesinde buluştu. Arzu Yurtsever’in yazdığı filmin yapımcılığını Berton Medya üstleniyor.

Urla’da çekilecek olan romantik komedi türündeki filmde evlenmek üzereyken terk edilen Ceylan’la, vefat eden eşinin ardından kızıyla yaşayan avukat Ender’in aşk hikâyesi beyazperdeye taşınacak.


Ulaş Çobancı’nın yönettiği filmin oyuncuları arasında iki değerli isim de var. Gözde Okur’la Bülent Çolak bu hafta sete çıkacak olan filmde kamera karşısına geçecek. Filmin ekibi pazar akşamı tanışma yemeğinde bir araya geldi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güldür Güldür’ün efsane ismi Onur Buldu hangi yazlık dizide rol alacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir