1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ferzan Özpetek’ten Ahsen Eroğlu’nu övgü: Tapıyorum bu kıza

İtalya’da yaşayan dünyaca ünlü yönetmenimiz Ferzan Özpetek İtalyan Netflix'te yayınlanan “Meze Müzik Muhabbet”in özel gösteriminde soruları yanıtladı.

Ferzan Özpetek’ten Ahsen Eroğlu’nu övgü: Tapıyorum bu kıza

Ferzan Özpetek’in yönettiği ve bir içki markasının sponsor olduğu yayınlanan “Meze Müzik Muhabbet” İstanbul Üçlemesi’nin özel gösterimi Soho House’ta yapıldı. Üç kısa filmden oluşan özel projenin gösterimine “Meze” filminin başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu da katıldı. Özpetek genç yıldız Ahsen Eroğlu’nu övgü yağmuruna tuttu.

Muammer Brav’ın moderatörlüğünü yaptığı söyleşide Özpetek temmuz ayında İtalya’da çekeceği bütün oyuncuları kadın olan bir filme başlayacağını söyledi ve ön sırada oturan Ahsen Eroğlu’nu işaret ederek “Tapıyorum bu kıza… Çok iyi anlaştık… Birçok şeye beraber karar verdik. Kadın oyuncularla benim ilişkim daha derin oluyor. İtalya’da çekeceğim filmin gelin filmin çekirdeği oldu. İtalya’nın en ünlü 16 star kadını oyuncusu rol alacak” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beran Kotan “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir