1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ferzan Özpetek'in Netflix'te yayınlanacak "İstanbul Trilogy" filmine Roma'da özel gösterim

Yeni Rakı'nın sponsorluğunda çekilen Ferzan Özpetek'in oluşan yeni filmi "İstanbul Trilogy" Netflix İtalya'da seyirciyle buluşacak.

Ferzan Özpetek’in Netflix’te yayınlanacak “İstanbul Trilogy” filmine Roma’da özel gösterim

Ferzan Özpetek‘in geçen yıl çektiği 3 kısa filmden oluşan projenin Roma’daki gösterimi birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Netflix İtalya’da seyirciyle buluşan film Yeni Rakı sponsorluğunda geçen yıl çekilmişti. “Meze, Müzik, Muhabbet” adlı “İstanbul Trilogy” projesinin gösteriminde filmin oyuncuları Ahsen Eroğlu, Kubilay Aka, Yiğit Kirazcı, Burak Yamantürk, Emre Dinler, Serra Yılmaz, Aslı İnandık, Ahmet Kaynak, Casa Del Cinema’da bir araya geldi.

Gösterim sonrası Casa Del Cinema’da Batuhan Piatti’nin özel menüsünün servis edildiği yemeğe Mehmet Günsür, Demet Evgar ve eşi Burak Yamantürk‘e eşlik eden Özge Özpirinçci de katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zülfü Livaneli’den Cem Yılmaz’a övgü: Ustalık düzeyi yakalamış

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir