1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ferzan Özpetek: Burak Yamantürk’e İtalya’da bayıldılar

Dünyaca ünlü yönetmenimiz Ferzan Özpetek “Meze Müzik Muhabbet” adlı 3 filmden oluşan İstanbul Üçlemesi filminin galasına katılan Burak Yamantürk’ü övdü.

Ferzan Özpetek: Burak Yamantürk’e İtalya’da bayıldılar

Ferzan Özpetek’in “Meze Müzik Muhabbet” adlı 3 filmden oluşan İstanbul Üçlemesi filminin özel gösterimi hafta sonu Soho House’da yapıldı. Özpetek, filmin “Müzik” adlı bölümünde Sitare Akbaş ve Yiğit Kirazcı’yla başrolü paylaşan ve performansı çok beğenilen Burak Yamantürk’ü övdü.

Çektiği değerli filmlerle ünü tüm dünyaya yayılan Ferzan Özpetek İtalya’da filmin sponsoru olan rakı markasının düzenlediği gecede herkesin Burak Yamantürk’e hayran kaldıklarını belirtti ve “Benim prodüktörüm, şimdi çalışmıyorum onunla… Yeni prodüktörümle çalışıyorum. Kadın geldi benim yanımda dedi ki ‘Beni bu adamla tanıştırmazsan bağırırım’ dedi. Tanıştırdık, bütün herkes çevresine aldılar” dedi. Söyleşinin moderatörü Muammer Brav da “Özge (Özpirinçci) yanındaydı Allah’tan…” yorumunu yapınca Özpetek “Biz de koruyorduk” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Batuhan Ekşi Rusya’da yayınlanacak “Nar Rengi” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir