1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Oyuncak Oynuyorum TV”nin fenomenleri Öykü ve Masal'dan “Oyunda Kal” filmi geliyor

Youtube’ta 11 milyonu aşkın takipçisi olan “Oyuncak Oynuyorum TV” kanalının fenomenleri Öykü ve Masal yeni filmleri “Oyunda Kal” sete çıkmaya hazırlanıyor.

“Oyuncak Oynuyorum TV”nin fenomenleri Öykü ve Masal’dan “Oyunda Kal” filmi geliyor

“Oyuncak Oynuyorum TV” kanalının fenomenleri Öykü ve Masal’ın yeni filmi “Oyunda Kal”ın çekimleri başlıyor. SKY Films’in kurucusu Emre Oskay ile ASC Yapım’ın patronu Arda Çancıoğlu‘nun yapımcılığını üstlendiği filminin senaryosunu Alper Baytekin ve Doğan Akdoğan kaleme alıyor.

“Oyunda Kal” filminin yönetmen koltuğunda Ahmet Kapucu oturuyor. 2024 Yılının 2. Çeyreğinde seyirciyle buluşması planlanan filmin konusuna gelince; yaz tatilinin habercisi karne haftasında 6 fenomenin duyurusuyla çocukların tatil planlarında büyük bir değişiklik olur. Artık yazın keyfi sadece tatil olarak değil yarışarak da çıkacaktır. Gizli ipuçlarını kullanarak çeşitli elemeleri geçecek 6 gönüllü ile 6 fenomen, Kıbrıs’ta Eğlence Arenası’nda büyük ödülün peşinde tek bir amaç için karşı karşıya gelecek. Filmde yeni ve sağlam arkadaşlıkların temellerinin sıkı bir şekilde atıldığı, kardeşlik bağlarının kuvvetlendiği, sadece kazanmanın değil kaybetmenin de değerli olduğunun anlatıldığı eğlenceli bir o kadar da çekişmeli bir serüven beyazperdeye taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak nasıl 45 kilo verdi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir