1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Fenerbahçe’nin unutulmaz teknik direktörü Mustafa Elkatipzade'yi kim canlandırıyor?

Abdullah Oğuz'un merakla beklenen "Zaferin Rengi" filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Fenerbahçe’nin unutulmaz teknik direktörü Mustafa Elkatipzade’yi kim canlandırıyor?

“Zaferin Rengi” filmi İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok çarpıcı bir dille ele alıyor. Geçen cuma sete çıkan filmi unutulmaz dizi ve filmlere imza atan Abdullah Oğuz yönetiyor. Fenerbahçe’nin tarihine damga vuran önemli isimlere yer verilen filmde takımın tarihteki 3. teknik direktörü ve Türk futbolundaki ilk altyapı sistemini oluşturan isim olan Mustafa Elkatipzade de yer alıyor. Rolü çok yetenekli bir oyuncu canlandırıyor.

Son olarak “Gizli Saklı” dizisinde seyirci karşısına çıkan Hasan Elmas, benzerliği nedeniyle Mustafa Elkatipzade rolü için seçildi. Aynı zamanda meslektaşı Gülhan Tekin‘le mutlu giden evliliğiyle de dikkat çeken başarılı oyuncu geçen yıl beINSPORTS‘da “Yeni Nesil Talk Show” programını sunuyordu.
thumbnail
Önerilen Yazı
“Yargı”ya Eren komiserin sevgilisi ve ablası geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir