1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Fenerbahçe filmi "Zaferin Rengi"nin kadrosuna 2 flaş oyuncu

İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok çarpıcı bir dille ele alacak olan "Zaferin Rengi" filminin kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Fenerbahçe filmi “Zaferin Rengi”nin kadrosuna 2 flaş oyuncu

Abdullah Oğuz‘un merakla beklenen filmi “Zaferin Rengi”nin son hazırlıkları sürüyor. 1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişin hikayesini General Harington Kupası efsanesinin etrafında kurgulayan “Zaferin Rengi” filminin başrol oyuncuları Kubilay Aka ile Gülper Özdemir çekimler öncesi büyük bir titizlikle çalışıyor. Aka filmde Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Kulaksızıoğlu’na, Gülper Özdemir “Peyker”e, Nejat İşler “Sabri Toprak”a, Timuçin Esen “Topkapılı Cambaz”a, Yiğit Özşener “Mustafa Kemal Paşa”ya, Gonca Vuslateri “Vera”ya ve Birce Akalay “Halide Edip”e hayat verecek.

İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok çarpıcı bir dille ele alacak olan filmin ekibine son olarak iki yeni oyuncu katıldı. Süleyman Yaşar Sucuoğlu filmde ünlü defans oyuncusu ve Fenerbahçe’nin takım kaptanı “Hasan Kamil Sporel”e hayat verecek.

2024’ün ilk yarısında seyirciyle sinemada buluşacak olan filmin kadrosuna Şeyma Peçe de dahil oldu. Peçe, Eleni adında bir Rum şarkıcı karakteri canlandırıyor. Eleni aynı zamanda Peyker’in de yakın arkadaşıdır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’dan Venedik göndermesi: Bu sefer Venedik’e gelmiyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir